By / 2nd февруари, 2016 / Uncategorized / 2 Comments

Днешната тема в нашият Блог ще бъде за КЕТЪРИНГА!

Бих искала да започна с това, че думата кетъринг произлиза от думата cater, която в превод на български език означава-доставям провизии, обслужвам. Съществуват различни видове и стилове кетъринг, формиращи се в зависимост от нуждите, предпочитанията и социалния статус.

Ако Ви предстой празник или организирате важно събитие на което искате да изпъкнете и да остане в историята, като един незабравим спомен, най-лесният начин това да се превърне в реалност е да се доверите на професионализма на хотел и ресторант Бриз 2.

В следващите няколко изречения няма да се опитваме да Ви убеждаваме да изберете нас , а ще се опитаме да Ви обясним какво е за нас кетъринга.

Кетърингът не е само поднасяне на храна, това е изкуство, което не Всеки умее. Кетъринга е опит , отговорност, безкомпромисност, всеотдайност, любов към храната и работата. Всички тези качества са необход за да се получи перфектното събитие.

Всеки един от нас знае, че човешката око храни душата, именно поради тази причина е много важно как е поднесена храната, дали сме успели да вникнем в детайлите на нашето тържество.

Едно от основните неща към който се придържаме е да ценим времето на нашите клиенти, защото света в който живеем фактора време се оказва един безценен ресурс. Ако и за Вас това също е така-доверете се на истинските професионалисти и не губете ценно време. Ние не само че ще се погрижим нищо да не липсва на Вашият празник, а и ще Ви гарантираме обслужване което дълго време ще помните.

С годините кетърингът се развива до мащабите на индустрия, в резултат от все по-динамичния и модернизиращ се начин на живот в който фактора време е все по-определящ.

Професионални КЕТАРИНГ услуги от хотел и ресторант Бриз 2 за гр, Варна и региона!


2 Comments

 • Галя Киркова 10/06/2023 at 11:14

  Здравейте!
  Искам да направя следното запитване:
  Възможно ли е на 22.07.23г. в интервала 10.15 -11ч. да бъде организиран кетъринг с посрещане на гости като поводът е част от сватбено тържество – вземане на кумове.
  Идеята ни е да бъдем гости на хотела на 21.07. и на 22.07. ритуалът да бъде на същото място.
  Благодаря Ви!
  Очакваме вашият отговор!

  Сърдечни поздрави,
  сем.Киркови

  Отговор

 • Галя Киркова 10/06/2023 at 11:16

  Благодаря Ви!

  Отговор

Leave a Comment